Ibexjagt

Rondaibex af repræsentativ størrelse fældet i de kridhvide bjerge lige uden for Ronda.

Spanien.
Det er efterhånden fjerde gang vi besøger Spanien for at udforske de mangeartede jagtmuligheder i det smukke og spændende land. Der er omkring en million jægere i Spanien, så det er jo helt oplagt, at der er masser af vilde og åndeløse oplevelser at komme der efter.
Til og med er det både nemt og billigt at rejse dertil, og de bedste jagtoperatører har da også gjort en dyd ud af at tilbyde jagter, som kan kombineres med hele familiens trang til sol, afslapning og oplevelser.
Bülow og ged
Charlotte Bülow med den gamle ged, som hun fælder for kameraet.

Trofæjagt og afskydning.
Forvaltningen af de spanske stenbukke er velfungerende og præcis. Der tildeles specifikke licenser til hvert af de dyr som fældes i de frie statslige områder, og der udtages oven i købet blodprøver, fra alle de dyr der fældes.
Under gunstige omstændigheder, og med den rette jagtudbyder, er det muligt at jage såvel repræsentative trofædyr – og det vil sige bukke med horn der netop ikke når op til en bronzemedalje og – medaljebukke og hundyr, som i øvrigt også er trofæbærende.
Priserne afspejles som altid af trofæets størrelse og kønnet.
I den kommende udgave af Jagtmagasinet på dk4 fældes der såvel et hundyr som et repræsentativt trofæeksemplar af de legendariske rondastenbukke, og det foregår i begge tilfælde under spektakulære og udfordrende omstændigheder.
Premiere søndag klokken 17.00 og mandag klokken 22.30, og derefter yderligere ni gange i løbet af de kommende to uger – på varierende ugedage og tidspunkter.
Jagten er arrangeret og guidet af IberHunting – klik på banneret ude til højre og læs mere…

Se trailer.